Els alumnes Oriol Mata, Clara Òrrit i Martí Pujol seleccionats a la Mostra de Fotoperiodisme Jove Clic 2017


Els alumnes Oriol Mata, Clara Òrrit i Martí Pujol del CFGS de Fotografia de l'EASD Serra i Abella van ser seleccionats a la Mostra de Fotoperiodisme Jove Clic 2017.
Els seus reportatges es van exposar a la Casa de la Generalitat de Perpinyà, del 2 al 16 de setembre de 2017, dins el Festival Off de Perpinyà.
Els Reportatges seleccionats: Tot una vida d'Oriol Mata,  Dead Places de Clara Òrrit, Els Xiquets de Hangzhou de Martí Pujol.
El Festival Off és una iniciativa organitzada per l'associació Les Vitrines de Perpignan i compta amb el recolzament de l'Ajuntament de Perpinyà, vila que durant el certamen Visa pour l'Image es converteix en el centre d'atenció de la fotografia de premsa internacional.
El Clic recull una selecció d'obres fotogràfiques de joves autors catalans, el denominador comú dels quals és la sensibilitat pels temes socials.
La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i l'Associació Diomira convoquen anualment la mostra de fotoperiodisme jove Clic, en el marc del Festival Off Perpignan que se celebra de forma paral·lela al festival Visa pour l'image.
 


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet