Cicle Formatiu Mitjà: Assistència al producte gràfic imprès. Pre-inscripció, accés, sol·licituds...

CICLE FORMATIU MITJÀ: ASSISTÈNCIA AL PRODUCTE GRÀFIC IMPRÈS
En la nostra escola aquests estudis s'imparteix en horari de tarda de 15.00 h a 20.00 h, i és l'únic cicle formatiu mitjà que oferim. Té una durada de 2 anys.


Sol·licitud Pre-inscripció TELEMÀTICA  al Cicle Mitjà  2016-17

         Es pot presentar la documentació fins al 27 de maig del 2016
  • Publicació de la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 6 de juny de 2016.
  • Termini per presentar reclamacions: del 7 al 9 de juny de 2016.
  • Publicació de la llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions: 14 de juny de 2016.
  • Sorteig del número de desempat: 15 de juny de 2016, a les 11 h als Serveis Centrals del Departament d'Ensenyament (Via Augusta, 202, Barcelona).
  • Publicació de la llista ordenada definitiva: 17 de juny de 2016.
  • Publicació de l'oferta final: 30 de juny de 2016.
  • Publicació de la relació d'alumnes admesos i llista d'espera: 4 de juliol de 2016.


Instruccions per la  sol·licitud  pre-inscripció telemàtica cicle mitjà:
  1. Els navegadors Internet Explorer 8, Firefox 7.0 o Google Chrome 25 (o les respectives versions superiors) garanteixen el funcionament correcte de l’aplicació.
  2. Per canviar de pantalla cal utilitzar exclusivament els botons “següent” i “anterior” de l’aplicació i no els del navegador.
  3. Les dades informades al formulari s’han de desar encara que no es faci l’enviament. A l’adreça de correu electrònic informada al formulari es rep un missatge amb el codi de la sol·licitud; mitjançant aquest codi es pot retornar al formulari i completar-lo o fer-hi rectificacions fins al moment de fer l’enviament definitiu.
  4. La sol·licitud només es considera presentada quan, després d’omplir tot el formulari, s’executa l’opció ”enviament” des de l’última pantalla. A partir d’aquest moment ja no es poden fer modificacions.
  5. Un cop enviades les dades, es genera i es descarrega (en PDF) el comprovant de presentació de la sol·licitud i el full que informa de la documentació que cal presentar; s’aconsella  guardar-los.
  6. Un missatge de correu electrònic confirma la participació en el procés de preinscripció i informa del codi de la sol·licitud (aquest codi és imprescindible per fer les consultes en línia del procés de preinscripció).
  7. Encara que s’hagi enviat el formulari en suport telemàtic, perquè el tràmit tingui efecte cal imprimir, signar i presentar el comprovant i la documentació al centre demanat en primer lloc (fins al 3 de juny de 2016).

Convocatòria extraordinària NOMÉS PART ESPECÍFICA disponible a partir del 30 de maig fins al 3 de juny
PROVES D'ACCÉS CICLE FORMATIU  MITJÀ (Curs 2016-17)
Qui ha de fer les proves al Cicle MITJÀ?
Les persones que tenen el títol de graduat d'educació secundària obligatòria-ESO (o un títol equivalent a efectes d'accés) només han de fer la part específica de la prova. Les persones que es troben a l'últim curs d'un d’aquests títols també poden fer la prova i han d'acreditar que tenen el títol en el procés de matrícula.
Les persones que no tenen el títol de graduat d'educació secundària obligatòria (o equivalent) han de fer les dues parts de la prova: la part comuna i la part específica. Per inscriure’s a la prova cal tenir mínim 17 anys (o complir-los l'any 2016).


ENLLAÇOS DIRECTES A LA WEB DEL DEPARTAMENT:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet