Fora de sèrie 2015: Argent

Celebrem el 25è aniversari del centre i per fer-ho engeguem motors amb les Fora de sèrie, aquest curs amb el nom d'Argent. El nom fa referència precisament a això: la celebració de les noces d'argent de l'escola. Podeu prendre nota de les dates de les jornades, el 18, 19 i 20 març.
Les jornades estan dedicades a enriquir l'experiència acadèmica amb un esdeveniment que complementi la pràctica habitual dels cursos. Entre els diversos objectius, pretenem fomentar la implicació i participació dels alumnes i dels professors en l'escola, permetre l'encontre entre dissenyadors professionals, estudiants i professors i l'intercanvi d'experiències entre tots plegats, en un ambient més relaxat i festiu.
Us presentem, doncs, les primeres imatges de la identitat de les Fora de sèrie 2015, obra dels mateixos alumnes del centre.
Podeu trobar més informació al mateix compte de facebook creat per a les Fora de sèrie. Ens podeu seguir amb les etiquetes #foradesèrie i #bodaargent a twitter, instagram i facebook.
En breu anirem anunciant els participants d'aquesta edició, que procurarem enfocar a professionals que hagin passat pel centre en cursos anteriors.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet