Roberto Maury Rodríguez, a les Jornades per al foment de l'Experimentació Audiovisual, a Torre Barrina


Els alumnes de primer d´animació assisteixen a les Jornades per al foment de l'Experimentació Audiovisual. Torre Barrina, Centre Municipal de Creació Multimèdia de L'Hospitalet. El programa del dia 3 de desembre inclou la presentació de La patrulla Nodex 11 Capítol Pilot, projecte de final de l'alumne del cicle d'animació Roberto Maury Rodríguez.


Tot seguit us mostrem la resta de la programació:

EL MÒN DE L’ANIMACIÓ

Programa del dia 3 de Desembre:
17:00 h
Taula d’experiències on es mostraran diferents projectes exemplars en el mon de l’animació audiovisual.
Modera  Meritxell Farnell 

La patrulla Nodex 11 Capítol Pilot. Projecte de final de grau.
A càrrec de Roberto Maury Rodríguez

Dr W. Sèrie d’animació en 3D per públic infantil.
A càrrec d’Alex Lopez Granados.

18:00 h    Pausa

18:15 h
Col·loqui d'experts. Totes les cares de l'animació.
Diàleg sobre les diferents possibilitats de l'animació.
Modera Ramon Herrero. Guionista de sèries d'animació. Actualment, participa en la producció TEX de la productora Neptuno Films.
Ha estat el guionista de produccions com ara "Un Nadal sense Noel" que ha rebut el premi Gaudí 2009 a la millor pel.lícula d' animació, Rovelló (Premi Zapping 2002), TPH Club (Premi Zapping 2000)

Xavier Solans: Especialista en animació en 3D (Motion Graphics). Ha estat treballant als Estats Units a la cadena de televisió  NBC. Des que va  tornar a Catalunya ha fet animació 3D per al canal 3XL,  "Generación NBA", la productora Diestro TV.

Albert Rodríguez : Storyboardista de sèries d'animació i pel.lícules. Disseny d'ambients i decorats per a produccions com "Casaldàliga: Descalç sobre la terra vermella",  Mecanoscrit del segon orígen, Invizimals, Arrugas.

Xavi Segura: Animador 3D especialitzat en videojocs i animació publicitària. Va formar part de l'equip que va guanyar la medalla d'or en la categoria Animation: Promotion/Open&IDS  en el New York Festival 2014 Television & Film Awards amb una peça d'animació sobre la nova temporada del canal AXN.

20.00 h    Preguntes i debat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet