Els alumnes de Gràfica audiovisual a l'Experimental'hs


Els alumnes de 1r i de 2n curs de Gràfica audiovisual, acompanyats dels professors Joan Vendrell, Eli Salvador i Angie Ballester, han assistit a l'Experimental'hs, a la Torre Barrina de l'Hospitalet de Llobregat. Es tracta d'un nou espai multimèdia, fruit de la rehabilitació que ha dut a terme l'ajuntament de l'edifici del Parc de la Marquesa. 
La jornada ha consistit en tres conferències: The Game is on (Imma Marín), El projecte audiovisual interactiu (Michelle Pelosio) i Promoció del projecte audiovisual (Esther Camacho). Imma Marín ens ha fet viure i ens ha comunicat el seu entusiasme pel tema de la gamificació amb "The Game is on: gamificació en la producció audiovisual". Per reduir-ho en una frase, la gamificació seria convertir en joc --o donar forma lúdica-- a quelcom que abans no ho era. I per a mostra, un botó: ens ha posat a tots dempeus per practicar un joc col·lectiu i observar en primera persona els seus efectes.
Esther Camacho ens ha fet entendre què és el vídeo interactiu i les seves possibilitats a través d'exemples ben actuals de web sèries. Pelosio ha posat com a exemple del tema seqüències del Titanic, per demostrar com certes narracions permeten el format de vídeo interactiu.
Per acabar, de nou Esther Camacho ens ha ajudat a solucionar dubtes sobre què fer quan ja tenim algun treball acabat i el volem donar a conèixer. I també com introduir propaganda de marca per aconseguir finançament per al nostre projecte.
Tot plegat ha resultat força interessant!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet