Gràfica Audiovisual: Seminari El Pitch de projectes audiovisuals (Teresa Cebrián)

Aquest dimarts, ha tingut lloc a l’escola el Seminari El Pitch de projectes audiovisuals, a càrrec de Teresa Cebrián
La ponent ha fet un repàs de la teoria i les principals tècniques de la presentació oral de projectes, especialment els de caire audiovisual. Atesa la importància que assoleixen sovint aquesta mena de presentacions, ens ha comunicat la necessitat de portar-les molt ben preparades, assajant primer davant “voluntaris”, creant un guió temporitzat i elaborant una presentació visual, especialment útil si perdem el fil mentre presentem. 
Una bona presentació serà aquella que aconsegueixi unir una excel·lent capacitat de síntesi –ja que els pitchs acostumen a ser força curts, entre 4 i 7 minuts--  i una bona posada en escena. En aquest sentit, la seguretat, la capacitat expressiva, el llenguatge no verbal i la capacitat per introduir algun element d’originalitat seran valors essencials.
En la darrera part de la jornada s’ha fet un petit taller de pitch amb els alumnes assistents, la majoria dels quals del segon curs del cicle de Gràfica Audiovisual, als quals estava adreçat el seminari. Aquí han pogut posar a prova les seves capacitats innates per a aquest difícil art de la presentació pública i prendre nota del seus valors i dels aspectes que han de polir. Ben aviat podran posar-ho tot en pràctica, ja que en breu s’iniciaran les sessions de pitching dels mòduls de Projectes i Projecte Integrat.
Teresa Cebrián és especialista en producció audiovisual i organització d’esdeveniments. Màster en Producció Audiovisual per la Universitat de València.

Angie Ballester Mas

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet