Traç al santa Mònica i Anima't al MACBA


El 16 d'octubre, els alumnes d'animació van assistir a l´exposició Traç al centre d'art santa Mònica.
L’exposició  investiga les capacitats del dibuix com a eina de coneixement, com a mitjà de comunicació, com a suport per projectar, com a manera de fer realitat idees i fins i tot somnis.
No es tracta d’una exposició d’obres d’art, encara que sí que hi ha dibuixos magnífics. És una posada en escena d’una idea, col·locant el focus d’atenció en la potencialitat del dibuix com a mecanisme de creació de coneixement.

Els dibuixos es mostren a través de quatre àmbits:
Per entendre, quan el dibuix genera coneixement, per provar, quan el dibuix és part d’una recerca, per recordar, quan el dibuix és memòria i, finalment, per explicar, quan el dibuix és una eina de comunicació.

També el 16 i 17 d´octubre els alumnes d'animació van assistir a Anima´t, secció del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, al MACBA de Barcelona.
Aquest any es va celebrar la segona International Animation Industry Networking Summit; un punt de trobada professional, de talent i innovació. Durant tres professionals de totes les branques del sector de l’animació es van  donar cita a Barcelona per assistir a sessions de pitchings, masterclass, conferències i exposicions.

Vam poder conèixer  nous projectes de joves productores i gaudir de la presència del director Javier Fesser, del director artístic Víctor Monigote i del productor Luis Manso, que van detallar el procés de treball de l´ultima producció: Mortadelo y Filemón.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet