Omple la capsa: setmana de la solidaritat a L'H


Ens afegim a la campanya de recollida d'aliments 'Si vols ser solidari, porta'ns aliments i omple la capsa', en la setmana de la solidaritat de l'Hospitalet, del 13 al 19 d'octubre.
A l'entrada hi trobareu dues caixes per si voleu portar aliments per a les persones més necessitades.

Més informació a setmanadelasolidaritat.org

"La iniciativa d’organitzar una Setmana de la Solidaritat de l’Hospitalet, es planteja a les reunions de les 20 entitats que formen L’ESPAI DE CIUTADANIA com a conseqüència de la petició de solidaritat de la CREU ROJA DE L’H, davant la creixent necessitat de disposar d’aliments pels programes de suport a les famílies en situació de vulnerabilitat de la ciutat. Necessitat agreujada aquest any per la supressió del Programa d’Excedents d’Alimentsde la UE que servia a Creu Roja i les altres deu Entitats i Parròquies de la ciutat que formen la Xarxa de Distribució d’Aliments de l’Hospitalet, per atendre i donar resposta a les famílies derivades des dels Serveis Socials Municipals.

Es necessiten aliments que no siguin de caducitat immediata, preferentment: llegums seques, tomàquet fregit, tonyina o sardines en llauna, oli, caldo en tetra-brik, llet, cacau en pols, galetes (tipus Maria), cereals d’esmorzar, etc."

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet