OFFF Barcelona: crònica d'Angie Ballester

Entre el 15 i el 17 de maig ha tingut lloc a Barcelona la quinzena edició del festival internacional d’art i disseny OFFF, que vol aplegar les tendències més sòlides i innovadores del sector (Feed the Future). Amb les entrades exhaurides des de feia setmanes, els espais on s’han desenvolupat les activitats estaven plens de gom a gom, sovint amb cues per a entrar i algunes vegades inclús sense poder-hi entrar...
Fem una ullada a les tendències més destacades en creació audiovisual a través de l’edició de l’OFFF Barcelona d’enguany.
Una festa cosmopolita, un punt de trobada per a il·lustradors, fotògrafs i dissenyadors gràfics i audiovisuals de diverses parts del món. Aquí hem vist des d’autèntiques “vaques sagrades”, com el tipògraf alemany Erik Spiekermann, fins gent que tot just comença a destacar, com la londinenca Kate Moross (Moross Studio) o la il·lustradora finlandesa Lotta Nieminen.
Pel que fa al disseny audiovisual, s’han exposat mostres interessants de diverses tendències. Està clar que domina un interès enorme per la tecnologia i les seves possibilitats expressives i comunicatives.
Podeu llegir l'article complet en aquest enllaç.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet