Els alumnes de fotografia al LOOP Festival 2014



Els alumnes de fotografia Adela Framis, Marta Sala, Maria Gil i Ramón Tresens, han estat convidats a participar al LOOP Festival 2014 amb una xerrada + projecció i una exposició del treball d'intervenció en l'espai públic Degrisaverd, que van realitzar en el mòdul de fotografia artística de 2n i que tindrà lloc a LOFT 85, carrer Pallars, 85, a Poble Nou.

extret del web de LOFT
Loft 85 presenta dues propostes dins el marc de LOOP Festival 2014. Per una banda, es mostrarà el treball Degrisaverd, realitzat pels alumnes de fotografia artística de l’Escola d’Art superior de Disseny Serra i Abella. El treball dels alumnes es basava en “ruralitzar” metafòricament les places de Barcelona que no funcionen, conegudes com a “places dures”. La peça és una crítica irònica a una decisions municipals en la línia de la marca “Barcelona”.
Per altra banda, l’espai també acollirà les peces que formen part de la segona edició de la Muestra de videoarte underground barcelona 2014

divendres 30/6 a les 20:00 h
A LOFT 85, els alumnes faran una xerrada i projectaran un vídeo per explicar el projecte i presentar l'exposició, que es podrà veure en aquesta seu fins a a la fi del LOOP Festival 2014.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet