Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: març, 2013

Leviticus 18:22, de Jesús Ruiz Ropero, guanyador del PICS

Imatge
Fotografies: Jesús Ropero L'alumne de fotografia artística Jesús Ruiz Ropero ha estat guanyador del VISIONAT PORTFOLI a PICS - Projecte d’Imatge Contemporània i Social 2013- amb el projecte fotogràfic i audiovisual Leviticus 18:22.   El PICS és un projecte del Pati Ll imona que té per objectiu acostar la vessant més social de la fotografia al públic en general. És, alhora, un espai de debat sobre les funcions de la fotografia i una ocasió immillorable per a col·lectius de fotògrafs per mostrar els seus projectes.   Leviticus 18:22   “No tenemos gente homosexual en Letonia, a lo mejor deberías cambiar la idea de tu proyecto...”   Ésta fue la primera respuesta que obtuve de la gente cuando llegué a Letonia hace unos meses, en agosto de 2012. Desde entonces, decidí empezar una búsqueda sobre los problemas de homofobia en Letonia. [...]   Leviticus 18:22 es un capítulo de la Biblia que dice literalmente: “no te acostarás de la misma

El 15-M, segons Judit Delgado Herrera i Sophie Delacroix

Imatge
Judit Delgado Herrara i Sophie Delacroix (nom artístic de Sofía González) exposen a Tucco Real Food, c/Còdols, 27 de Barcelona. L'exposició gira al voltant del moviment del 15-M en imatges i la conformen un total de 27 imatges. Totes dues són alumnes de fotografia que compaginen assignatures de 2n amb el projecte final. Enhorabona per la iniciativa i sort en pròximes exposicions.

Adrià Gómez, nominat als Premis Laus Estudiant

Imatge
Nit Laus 2012 La nit del 4 de juliol de 2013 se celebra l'entrega dels Premis Laus . Els Laus són els premis de referència en l'àmbit del disseny a nivell nacional, i estan organitzats per l’associació de dissenyadors gràfics i directors d’art del FAD (ADG-FAD). Allà hi serà com a nominat en la categoria d'estudiant el projecte d'identitat de la Colònia Güell, d'Adrià Gómez, alumne de tercer dels estudis de grau en disseny gràfic. Molta sort, Adrià i enhorabona un cop més per la feina ben feta. Podeu veure una selecció dels seus treballs en el següent enllaç .

Dia internacional de l'aigua

Imatge
Els alumnes de gràfica publicitària, abaix esmentats, il·lustren amb aquesta eloqüent imatge el dia intern acional de l'aigua per al web de l departament d'ensenyament. "Per il·lustrar el dia internacional de l'aigua hem volgut crearuna imatge amb un cert grau d’ambigüitat i també de provocació, una imatge queconvidi a la reflexió i a la generació de diverses interpretacions. Hem escollitun objecte quotidià com la pistola d’aigua per la seva capacitat de transmetre conceptescontradictoris. L’aigua és un element fonamental en les nostres vides, és undret que es privatitza i és sovint una font de conflictes. L’aigua no la podem malbaratar,l’aigua no és un joc."  Podeu veure el resultat aplicat al web del departament en el següent enllaç Els autors són els alumnes dels cicle superior de gràfica publicitària: Patricia Arenas, Carlos Cossio i Frank Artacho. El professor que ha tutoritzat el treball és Nacho Clemente.

Taller de pixilació

Taller_animaldia_serraiabella.mp4 from EASD Serra i Abella

Interiors i llum natural

Imatge
Mostres de treballs d'alumnes de primer, assignatura de dibuix, estudis superiors en disseny gràfic.

Acció!

Imatge
Imatges del rodatge que preparen els alumnes de 1r C de fotografia artística . Els dos curtmetratges escollits són Guerra de almohadas , dirigit per J ordan Ponce i El dia , de Belén Tena.

Art, cervell i creativitat. Una proposta visual

Imatge
Eusebi Vila, del departament de fotografia del centre, escriu a http://escuelaconcerebro.wordpress.com Carla Oset. Simetria "Las propuestas artísticas siempre son un reto. Y todavía lo son más si detrás hay una observación científica. Cuando la doctora Mara Dierssen, reconocida neurobióloga, me planteó un taller sobre arte, cerebro y creatividad, pensé que esto se relacionaba muy bien con mis intereses personales y con los cursos que he impartido o bien imparto actualmente: un curso en que se desarrollan técnicas creativas y metodologías de trabajo en el ámbito de la fotografía." La resta de l'article, en el següent enllaç .

Visita a ESAD Matosinhos

Imatge
Escola ESAD Matosinhos ha celeb rat recentment la Semana da ESAD , una setmana de portes obertes on es mostren treballs d'alumnes de l'escola, es fan conferències i d'altres activitats vinculades al disseny i l'art. Nacho Clemente, del departament de gràfic publicitària hi h a impartit la conferència: Diseño gráfico para un m undo mejor , i en s n'envia aquestes imatges.  

Una botifarrada Fora de sèrie: crònica fotogràfica (i 5)

Imatge
Més fotos, a l'àlbum botifarrada Fora de sèrie del facebook del centre.

Uns tallers Fora de sèrie: crònica fotogràfica (4)

Imatge
Rebre als Fora de sèrie els tallers de Pimpampum (itinerart), Diego Mallo, autoedicions Bside, Eloi Maduell, Jofre Sanfeliu, Frank J Maria, Roger Serrat-Calvó i Sergi Cámara va ser tot un luxe i un plaer. Moltes gràcies a tots. Més fotografies dels tallers en el següent enllaç . Taller d'autoedions Bside Taller de Diego Mallo Taller de pimpampum: itinerart (1) Taller de pimpampum: itinerart (2) Taller de Jofre Sanfeliu (1) Taller de Jofre Sanfeliu (2) Taller de Sergi Cámara (1) Taller de Roger Serrat-Calvó Taller de Sergi Cámara (2) Taller d'Eloi Maduell Taller de Frank J. Maria