Sharp Avenger viu al carrer

Compartim amb vosaltres un projecte de Dani Campoy i altres alumnes d'animació del centre. Ens escriuen per explicar-nos ells mateixos el projecte:


Durant 30 dies, el crowdfunding de Sharp Avenger viu al carrer estarà en marxa a la plataforma Verkami. Aquest projecte conta les vivències d'un superheroi espanyol vingut a menys a causa de la crisi que assota el país. És un projecte coral, on més de 40 autors, formant diferents equips creatius, hem creat una història on es barregen les gestes pròpies d'un súper heroi amb els moments més dramàtics d'una situació de la qual ningú n'és aliè. Un volum de 120 pàgines a tot color, on a més de les historietes encadenades (al més pur estil Cadàver exquisit), podreu trobar un gran assortiment d'extres i col·laboracions d'autors consolidats dins el panorama professional internacional. Esperem el vostre suport perquè aquest projecte, que ja està acabat a l'espera de tenir els fons necessaris per imprimir, vegi la llum. Com és lògic, podreu fer-vos amb sucoses recompenses depenent de la donació. A més, hem cregut convenient donar tot el que aconseguim per sobre del demanat a un menjador social, seguint així l'estil del projecte i intentant aportar el nostre granet de sorra per ajudar a la gent que ho està passant pitjor. Per això us demanem: Ajudeu #SharpAvenger! Està vivint al carrer, i no és l'únic ...

Podeu descarregar-vos el pròleg de Sharp Avenger en aquest vincle, de manera gratuïta. I per col·laborar, només heu d'entrar aquí i escollir la vostra recompensa.

Més informació:
https://www.facebook.com/quienessharp?fref=ts

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet