Presentació de la publicació ’Itinerari sensorial’

L’escola (ESDAP Serra i Abella) acaba d’editar ‘Itinerari sensorial’. Aquesta és una publicació feta amb motiu del projecte realitzat pels estudiants dels Ensenyaments Superiors en Disseny Gràfic a La Molina durant la sortida Satèl·lit de 2013. ‘Itinerari sensorial’ mostra una sèrie d’intervencions gràfiques realitzades al llarg del petit sender que va de La Molina a Alp. Aquests projectes tenen com a objectiu comunicar les sensacions i emocions que transmet l’entorn natural i fer reflexionar sobre el valor del bosc com a signe i suport creatiu.
La publicació és un desplegable de gran format amb una doble funció. Per una cara és un cartell amb el mapa de l’itinerari i per l’altra, és un recull de totes les intervencions gràfiques realitzades pels estudiants al llarg del sender.
El projecte editorial es va desenvolupar el curs passat pels alumnes de 2n curs dels Ensenyaments Superiors en Disseny Gràfic i, entre totes les propostes, es va seleccionar el disseny de Judit Musachs per a ser imprès.

Disseny: Judit Musachs http://www.behance.net/juditmusachs
Fotografies: Andrea Ruiz http://www.behance.net/andrearuiz
Ensenyaments Superiors en Disseny Gràfic
Assignatura: Projectes de disseny gràfic II
Professora: Eva Moya

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet