"Cuarto encuentro BID de enseñanza y Diseño"



 
 
L’EASD de L’Hospitalet Josep Serra i Abella ha estat present en el Cuarto encuentro BID de enseñanza y Diseño, integrat en la III Bienal Iberoamaricana del Diseño, els dies 27 i 28 de novembre.
L’espai on es duen a terme les conferències és el Centro de Creación Contemporanea Matadero de Madrid on es troba ubicada la Central del Diseño, gestionada per l’associació de dissenyadors de Madrid Di-mad
L’encontre es presenta en format de ponències de no més de 8 minuts agrupades per temàtiques comunes, establint un debat al final les presentacions. Les ponències es podran trobar penjades a la xarxa.
Aquest any s’han agrupat les ponències en sis taules:
 

Creativitat i mirades paral·leles.
Ensenyament i mètodes educatius del disseny.
Tecnologia i educació.
Projectes d'educació i disseny.

Mirades laterals - Gràfica lliure.

Teoria i història de l'ensenyament i el disseny.


Finalment es va presentar el PremioBID 12 Diseño para todos que en aquesta ocasió ha estat lliurat a l’Estudio Indio Da Costa de Brasil per la seva Cartera Escola Inclusiva: Taula escolar adaptable per a nens amb dificultats de mobilitat.
Alhora es pot visitar l’exposició de la III Bienal Ibero-americana de Diseño BID_12 Diseño emergente, innovación i futuro. El catàleg el podeu trobar a la biblioteca de l’escola.

Podeu llegir l'informe complet d'aquest esdeveniment en el següent enllaç.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet