Acte de presentació del curs 2012-2013 (II)


Una mostra del bon estat de forma de l'escola ha estat la bona organització i l'èxit de convocatòria de la presentació del curs 2012-2013, a l'auditori del CaixaForum de Barcelona. En aquesta edició hem pogut comptar amb la presència de membres de la conselleria d'Ensenyament, de l'ESDAP, de la Llotja, així com els professors i alumnes del centre. A tots us agraïm sincerament la vostra assistència.
L'estrena i repartiment de la carpeta d'aquest nou curs ha donat pas
a la xerrada introductòria d'Eduard Ducròs. El director del centre ha fet un discurs d'ànim als estudiants per encarar el futur professional.
En la mateixa línia optimista s'ha expressat el conferenciant convidat, el professor Daniel Giralt-Miracle, que amb la conferència L’hegemonia de la cultura visual, ha analitzat diversos referents de l'àmbit de la creació, des de l'obra de Gaudí fins a Mario Bros, passant per autors il·lustres com Enric Jardí, Paco Roca, Enric Ruiz-Geli, Nani Marquina, Mariscal o André Ricard.
Per finalitzar, la magnífica participació de l'alumnat. Una selecció de cinc projectes finals, un per cada especialitat impartida a l'escola, que han evidenciat un alt nivell creatiu i, sobretot, molta ambició per afrontar sense por els futurs reptes i encàrrecs professionals.
Podeu veure més fotos de l'acte de presentació al següent enllaç.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet